Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad og måltider

I Altankassen serverer vi god, sund økologisk mad fra vores køkken. 

Børnene er selv med til at hente frokostvognen fra køkkenet, hvilket, de synes, er rigtig hyggeligt. Når vi spiser, sørger vi for at skabe rolige rammer og dialog omkring maden. Det skaber gode vilkår for selvhjulpenhed blandt børnene. 

På en alminelig uge ser menuen sådan ud: 

Mandag: Grød med topping eller suppe med brød

Tirsdag: Rugbrød - smør selv m. fx torskerogn, makrel, laksepate, leverpostej, pølse, æg, figne, tomater, agurk mm

Onsdag: Varm vegetarret

Torsdag: Fisk med kartofler, ris eller pasta og grønt

Fredag: Rugbrød - smør selv m. fx torskerogn, makrel, laksepate, leverpostej, pølse, æg, figne, tomater, agurk mm